dissabte, 22 d’abril del 2017

Sessió: Eternitat (Alyson Noël)

Lecto@ddicte!

El proper dilluns, 24 d'Abril a les 18h, (aula de formació, planta 1 de la biblioteca) tenim una cita literària!!




Et convidem a compartir la teva opinió sobre l'obra Eternidad, amb nosaltresT'hi esperem!


Bona lectura, jove.

4 comentaris:

  1. Bon dia, lecto@ddictes!! Espero i desitjo que tothom hagi tingut un Sant Jordi magnífic. Igualment, desitjo que haguéssiu tingut un bon post Sant Jordi amb la sessió del 24. Eternitat, d'Alyson Nöel, retrata amb majúscules un sentiment etern: l'amor. Com que sóc comparatista de mena, no puc evitar donar una picada d'ull al nom de la protagonista, Ever. Sempre en anglès. Sempre és igual a etern. Com l'amor que es professen l'Ever i el Damen que traspassa els límits del temps. Una cosa que m'ha agradat d'aquesta novel·la és com retrata la protagonista. Amb una motxilla que arrossega des de l'accident i mort dels seus pares i germanes fins quan coneix Damen. L'arrossegamenta d'aquesta motxilla es veu remarcada per les aparicions de la seva germana Riley i el do de veure les aures i els pensaments de l'altra gent, cosa que li dificulta la vida. Per sort, té al seu costat els seus amics Haven i Miles i l'enorme confort que li provoca Damen a la seva vida, encara que també li provoca desconcert a parts iguals.
    De Damen ... personalment crec que Nöel ha exagerat en retratar-lo. Bé que el destaqui, però tant!! No sé. Sembla el típic guaperes de pel·lícula. Si tingués algun defecte encara que sigui petit, de manera que no fos tan de mirar crec sincerament que li hauria donat més versemblança al personatge.
    En definitiva, una gran lectura que un cop començada no la deixes fins el final. I té continuació! Uau!!

    Amb ganetes d'entomar la següent lectura.

    Fins aviat, lecto@ddictes!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per tant fantàstica valoració, Mireia. Ens alegrem de les teves impressions de la novel·la. T'animaràs a seguir llegint la continuació amb Espejismos? Ens agradarà saber-ho! Així com els teus comentaris de la lectura de Maig: "Els avantatges de ser un marginat".

      Bona lectura, jove!

      Elimina
  2. Bona tarda lecto@ddictes!
    Eternitat relata la història de l'Ever, una noia, que ha sofert un canvi radical a la seva vida, després d'un horrible accident. A més d'experimentar una sèrie de canvis, s'ha d'adaptar a una nova ciutat i a un nou institut, on coneixerà l'amor.
    Història totalment recomanable!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvinguda Nuri!

      Gràcies per la teva aportació, esperem que aquest sigui sols el primer de molts més comentaris.

      Bona lectura, jove!

      Elimina