dilluns, 10 d’abril del 2017

Comentaris sessió: La Mutante (Cristina Hernández)

Lecto@ddicte!


Tal i com us vam prometre... seguim penjant els comentaris (pendents) de les sessions anteriors. Avui és el torn de... La Mutante de Cristina Hernández, que va ser la nostra lectura del mes de Desembre.

SINOPSIS
La mutante acaba de llegar a nuestro planeta. Mira a su alrededor y, con la ayuda de un lápiz, dibuja todo lo que necesita. La mutante parece adaptarse bien. Peron se siente sola. Con unas ilustraciones de trazo muy sencillo y gran expresividad, esta novela gráfica posee un gran encanto y muestra a un ser que no por ser de otro mundo deja de sentir los mismos sentimientos que todos nosotros.

Aquesta és la primera novel·la gràfica que llegim al club i ho vam fer el mes de desembre perquè només teníem tres setmanes per a fer-ho, més exàmens de fi de trimestre, vacances... Estem contents amb la selecció de dita obra. 

La sessió va acabar amb una activitat: es va repartir un llapis vermell (com el de la protagonista) on cadascú va dibuixar el que va considerar necessari per a ell/a. Aquest són alguns dels resultats:


Què han dit els nostres Lecto@ddicte's de la novel·la?
- La il·lustració parla per si sola! _ Pau
- No llegeixo un còmic des de Mafalda! M'agrada llegir novel·les, així que aquesta obra, mancada de text, no ha sigut del meu interès. Espero a la següent! _ Carme
- Adoro aquesta novel·la gràfica. Sense una sola paraula, crea una bonica història que devoraràs en molt poc temps. _ Laura

En general, tots hem coincidit que és una lectura que sols necessites visualitzar les il·lustracions per entendre la història, és curta (menys de 70 pàgines) i la història és bonica. 

La Mutante, ha sigut la tercera lectura del club d'enguany, i la trobaràs a la secció Àlbum de la Sala Infantil/Juvenil de la biblioteca!

Puntuació: Notable!

Et recordem que la propera lectura és:
- La Emperatriz de los Etéreos (Laura Gallego)

I tu, ja l'has llegit? Volem conèixer la teva opinió, gràcies pel teu comentari!

Bona lectura, jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada