dimecres, 20 de juliol del 2016

Novetats Gener a Juliol (Part I)

Lecto@ddicte!

Com que durant aquests mesos la biblioteca ha adquirit forces llibres per a vosaltres, en les pròximes setmanes us les donarem a conèixer. Aquesta és la primera remesa, esperem que us agradin!

Child, Lauren. Ruby Redfort: Mírame a los ojos
¿Pero quién es Ruby Redfort? Una súper genio crackeando los códigos más cifrados, una detective audaz, y una agente especial dotada de tecnología punta… eso sí, sólo tiene trece años y todos creen que es una niña normal. Todo es relativamente normal, sus padres son superficiales, su ama de llaves y ella viven enganchadas a las series policíacas, su mejor amigo y ella son inseparables, y día tras día anota todo lo que observa por la ventana. Pero un día todo cambia. Y sin saber cómo se encuentra en uno de los mayores enredos que ha podido imaginar. 


Gallego, Elena. Dragal II: La metamorfosi del drac
Mentre la Policia investiga un estrany robatori a l’església de San Pedro, la Mónica es prepara que acudir a la seva cita al gorg de la Moura. La noia no sap encara que la notícia de la desaparició d’Hadrián corre com la pólvora pel poble ni que algú vigila de prop els seus moviments. Mentre l’espera, Dragal descobreix, per primer cop en la seva mil·lenària existència, una limitació dels seus poders. Per recuperar el seu lloc privilegiat en l’escala biològica, el drac ha d’absorbir la matèria gris del cervell de l’Hadrián i aconseguir una simbiosi amb la seva ànima. Esperant un miracle que els ajudi a salvar el seu amic, Mónica i don Xurxo hauran de desvetllar les claus amagades a la mil·lenària església de San Pedro. Hi descobriran que, per tal d’acomplir els designis de la profecia, els cavallers de l’Orde de Dragal ja van iniciar el seu retorn.

Grant, Michael. La trampa
Mack MacAvoy tiene una misión que cumplir, una misión que le encomienda ni más ni menos que Grimluk, su mentor espectral (quien por cierto tiene la dichosa costumbre de aparecerse en los tubos metálicos de los retretes). Mack debe encontrar a los antiguos, a las grandes fuerzas olvidadas. Algunas le ayudarán, y otras… no mucho. Pero sobre todo deberá: • ¡Dominar el Vargran! • ¡Reunir a los doce! • ¡Ver a los nueve dragones de Daidu! • ¡Ir a las Egge Rocks! • Y tener cuidado con… la trampa. ¡Queda poco tiempo! La malvada reina Pálida saldrá de su encierro de tres mil años en apenas treinta y cinco días para destruir el mundo. Solo Mack podrá evitar su regreso. ¿Pero resolverá a tiempo los acertijos de Grimluk? ¿Y podrá conseguirlo sin que le atrape la peligrosísima Risky y (encima) sin caer en la trampa?
(Segundo libro de Los Magníficos 12)

Guimerà, Àngel ; Viladevall, Montserrat. Mar i cel
Aquesta obra és una de les tragèdies romàntiques més conegudes d'Àngel Guimerà, que consolidà la seva carrera com a dramaturg i li donà fama internacionalment.L' obra narra l' amor impossible entre un pirata sarraí i una jove cristiana. Ambdós intueixen que la seva història els arrossega cap a un desenllaç terrible, però malgrat això prenen la decisió d'arribar fins al final.

Palacio, J. R. Plutó
Eren molt amics des de petits, fins que el Christopher es va mudar a una altra ciutat amb la seva família. Fins aleshores havia fet costat a l’Auggie cada cop que s’havia d’operar o que passava algun tràngol. Hi era sempre, tant en els mals moments com en els bons –com quan feien maratons de Star Wars o somiaven que viatjaven junts a Plutó–. Alternant salts enrere cap a la infantesa amb el relat d’un dia del present especialment dur per al Christopher, Plutó explica la història de dos nois que, després d’haver-se anat distanciant, s’adonen que, pels bons amics, val la pena fer un petit esforç extra.


No esperis més i agafa-les en préstec! Et convidem a que ens facis arribar la teva opinió per email. 

Bona lectura, jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada