divendres, 31 de juliol del 2020

Ressenya : El príncipe y la modista (Jen Wang)

Lecto@ddicte!

Per tal de conèixer detalladament les obres que llegim al club de lectura, hem demanat als nostres joves que escriguin una ressenya literària de dites lectures.
Avui, la Marta ens ha escrit la ressenya de l'última lectura de la temporada, la sessió extra que vam comentar al passat mes de juny, com a cloenda.

El príncep i la modista és una novel·la gràfica escrita i il·lustrada per Jen Wang. Es va publicar el 13 de febrer del 2018 per First Second Books, amb 288 pàgines.

La història comença quan contracten a la modista Frances per fer vestits. Ella descobreix que els vestits són per al príncep Sebastian a qui li agrada vestir-se de dona. El rei i la reina, els pares d'en Sebastian, busquen una núvia per a ell, però en Sebastian no hi té massa interès. Cada nit, en Sebastian i la Frances s’escapen i el príncep oculta  la seva identitat fent-se passar per Lady Crystallia. És el moment del dia en que se sent ell mateix. Junts, han de guardar aquest secret per no posar en perill el seu futur. 
És una història d’amor molt original. No és el típic conte de fades, però és un relat preciós que enganxa molt. Parla del respecte i de la identitat sexual. Les il·lustracions són molt boniques i capten molt l’atenció del lector.
Aquest còmic ha rebut dos premis com a millor llibre per a adolescents.

Gràcies per la teva ressenya, Marta!
I tu, l'has llegit? Què t'ha semblat? Volem llegir el teu comentari.

Bona lectura, jove!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada