divendres, 13 de març del 2020

BIBLIOTEQUES TANCADES

Lectoaddicte!

Seguint les directrius de la Generalitat de Catalunya per a la prevenció i protecció del coronavirus (COVID-19) i reduir el risc de contagi, les biblioteques tanquen fins a nou avís.
Candado, Puerta, Bloqueado, Cerrado, Protegido, BloqueoMalgrat no poder-te atendre presencialment, treballarem (des de casa) per als usuaris: seguirem aportant contingut al blog, pensant noves lectures per quan tornem, més dinàmiques per a les sessions, activitats per a joves... 

Mentrestant et proposo posar-te al dia de les publicacions que tinguis pendents participar, acabar l'actual lectura del club "Prohibido creer en historias de amor" i escriure'n la ressenya. Malauradament, no sabem quan ens podrem reunir per poder-la comentar i així no oblidaràs cap detall per comentar. 
Diuen que no hi ha mal que per bé no vingui així que estudia, repassa continguts, mira pel·lícules o sèries però sobretot... aprofita aquests dies de confinament per llegir tant com puguis i reduir la teva llista de pendents. Recorda que pots usar l'Ebiblio per préstecs digitals.

Ànims, bona lectura i fins la propera publicació, jove!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada