dimarts, 5 de febrer del 2019

Sessió: La Isla del tesoro (Robert Louis Stevenson)

Lecto@ddicte! 

El proper dijous, 7 de Febrer a les 18h, al Petit Auditori de la segona planta de la biblioteca, tenim una cita literària!



 

Et convidem a compartir la teva opinió d'aquest clàssic d'aventures, amb nosaltres.

Bona lectura, jove.

2 comentaris:

  1. L'illa del tresor és tot un clàssic! Tot i que hi intervenen una pila de personatges i la trama es complica, enganxa des de bon principi (si sou dels que us agraden les novel·les d'aventures!).
    El protagonista principal és en Jim Hawkins: és el jove que protagonitza la novel·la i a l’hora el narrador principal. Un noi treballador que viu a l’hostal dels seus pares, l’Almiral Benbow. La sort el portarà a viure una fantàstica aventura a bord d’un vaixell anomenat la Hispaniola.
    A més d'en Jim, a la novel·la hi apareixen tota una sèrie de personatges principals: el Doctor Livesey, els pares d'en Jim, l’hisendat Trelawney, el Capità Smollett, en Thomas Redruth o en Ben Gunn, tots ells acompanyats d'un reguitzell de personatges secundaris (Billy Bones, el Gos Negre, John Silver El Llarg o el Capità Flinn, entre altres).
    Jim Hawkins, un noi que ajuda la seva mare portant la fonda, aconsegueix el mapa del tresor del pirata Flint i s'embarca en la Hispaniola, rumb a l'illa desconeguda. Durant la travessia descobrirà que John Silver el Llarg, el cuiner del vaixell, és un antic pirata que està preparant el motí. A l'arribar a l'illa esclaten les tensions entre els pirates i els lleials. Les aventures de Jim tot just acaben de començar... Us la perdreu?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Guau, quina descripció! Es nota que et va agradar, eh?
      Gràcies per la teva opinió, Nuri.

      Bona lectura, jove!

      Elimina